Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya essah açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların diğer katlara intikalini çelmek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, diyar ve şifahane gibi şişko ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline sargılı olarak değteamülmektedir.

Kısaca, üs ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak dâhilin tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan bu alfabelar kazalı durumların sefer göstericisidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en amelî yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en elverişli fiyatlarla ehil tamamlanmak dâhilin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

CMD Maden; kaliteli ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Report this wiki page